Accessorize med flotte smykker til hverdag og til fest

26 april 2019 Anne-Mette Hansen
Accessorize med flotte smykker til hverdag og til fest

Lige meget om det er hverdag, eller om du skal til en stor fest, så ser det godt ud at bruge smykker, der passer til resten af din påklædning. Men hvordan vælger du så lige de helt perfekte smykker? Skal det være armbånd, halskæde eller øreringe? Og hvordan skal de se ud for at passe til din lille sorte kjole, den blå buksedragt eller det pæne sæt arbejdstøj?

Sådan vælger du smykker til dit outfit 

1. Stil

Hovedreglen er, at stilen skal passe sammen. Vælger du f.eks. nogle rå og lidt vilde smykker, kunne de gå godt til et råt outfit, som en kjole eller jakke i læder. De går måske ikke helt så godt til den fine, hvide sommerkjole. 

2. Farver

Her gælder reglen for at mikse og matche. Kombiner dit valg af smykker og tøj, i farver der er ens eller bland dem sammen med forskellige farver, der passer sammen. Hvid og guldfarvede margueritsmykker ville f.eks. passe perfekt til en hvid sommerkjole, selvom de ikke er i samme farve som kjolen. Med farver handler det om at skabe et gennemført look. 

3. Antal

Alt afhængigt af dit outfit skal du ikke have alt for mange smykker på. Hvis dit tøj er super simpelt, kan du godt peppe det op med både øreringe, armbånd og halskæde. Men hvis det er fuld af farver og motiver, skal du gå med lidt færre smykker, og du skal også vælge mere simple smykker. Det handler om at skabe en god balance, så man ikke ser alt for overpyntet ud. 

Hvor finder du flotte smykker?

Leder du efter bestemte smykker, som f.eks. de klassiske guld og hvide margueritsmykker, der passer til den hvide sommerkjole og en hel masse andre outfits? Så skal du gå på opdagelse ved Fangels, der har et rigtig stort udvalg af forskellige marguerit smykker.

Flere Nyheder