Den eviggyldige smykkeserie fra Lund Copenhagen – den sikre vinder!

04 november 2019 admin

Er du på udkig efter en gave til en, du har kær – eller måske er det tid til lidt selvforkælelse? Så bør du læse med her, hvor en af de mest oplagte og elskelige gaveideer til kvinder præsenteres.

De fleste kender dem nok – de smukke smykker fra Lund Copenhagen, i daglig tale kaldet “Marguerit smykker”. “Hvorfor kaldes de egentlig sådan?”, kan man spørge sig selv. Historien bag navnet og seriens oprindelse er interessant, den har mange historie referencer og symboliserer på mange måder Danmark på allerfineste vis.

Vi skal helt tilbage til Dronning Margrethes mormor, hvis kaldenavn var “Daisy” – og “daisy” betyder “marguerit” på engelsk. Dronning Margrethes mormor fik i bryllupsgave foræret en margueritbroche, hvilket var det første smykke produceret i serien.

I dag kan man få fingrene i et hav af modeller, og det er ikke begrænset til brocher – langt fra! Du kan fra armbånd, halskæder, øreringe samt fingerringe. Blomsterne fås i forskellige størrelser og er udformet i forskellige typer metal, så du kan med garanti finde en model, der passer lige præcis dine smagspræferencer. Der udvikles kontinuerligt nye smykker i serien, så du hele tiden kan finde spændende tilføjelser og designs. Det er en oplagt serie at samle på, da du kan mixe og matche smykkerne, som du lyster – også med smykker, du i forvejen har liggende i skrinet.

Der er mange, der vælger at give marguerit smykker i særlige anledninger – det være sig eksempelvis konfirmationsgave eller til den nyudklækkede studine. Mange mennesker har derfor et nært forhold til netop disse smykker. 

Hos smykkeforhandleren Fangels kan du finde et bredt sortiment af de populære marguerit smykker. Som allerede nævnt vil du præsenteres for et væld af modeller, og de kan være svært at vælge. I så fald er du altid velkommen til at tage kontakt til Fangels, hvor søde og servicemindede medarbejdere altid sidder klar til at hjælpe og inspirere.

Flere Nyheder