Det meste af pels kan bevares med pelspleje

27 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

En dag tager du op på din mormors loft, hvor du falder over den mest imponerende pelsfrakke, du nogensinde har set.

Men ved nærmere inspektion kan du godt se, at den bestemt har set bedre dage, da den ikke har oplevet pleje gennem mange år, da den bare har befundet sig i en kuffert uden at blive brugt.

Det er dog en skam at smide den ud, for den ser ud til at kunne blive meget fin igen, hvis man gav den lidt kærlighed med den rette pelspleje.

Det er jo værd at gøre forsøget at besøge nogle, der har forstand på at udføre professionel pelspleje, for der er jo ikke så meget at tabe og alt at vinde, hvis man forhører sig, om det er noget at gøre ved den her pels.

Og det bør du sådan set overveje med mange forskellige genstande af pels.

En omgang pelspleje kan hjælpe på mange pelsgenstande

Og det er jo ikke bare din mormors aflagte pelsfrakke, som du bør se, om man kan få udført en gang pelspleje på.

Det kan også være den krave, som du springer frem på din jakke, som der har fået sved, vind, vejr og insekter på sig samt støv gennem mange år, så du gerne vil have den til at tage sig flot ud sammenlagt foruden den slags pleje, som resten af materialerne fordrer.

Måske ligger du også inde med et par vanter, som der har en pelskant, som du også gerne vil have fået gjort noget ved, så de atter bliver behagelige at tage på.

Faktisk bør du se på alt det, som du har af pels, og som du agter at beholde og bruge, om det ikke kunne trænge til at blive frisket op og blive pænt igen, som om det var næsten nykøbt.

Flere Nyheder