Disse håropsætninger kan være farlige

13 oktober 2020 Anders Lundtang Hansen

Selvfølgelig laver man en håropsætning, fordi man gerne vil have en flot frisure af enten kortere eller længere varighed.

Måske har man ligefrem en veninde eller et sted, hvor man ynder at få lavet den her håropsætning, hvorfor man måske vælger håropsætning i Trøjborg.

Det kan være, at her er nogle folk, der har forstand på at lave den frisure, som man ikke selv kan finde ud af, eller hvor det netop kræver flere folk for at kunne sætte den op.

Nogle gange kommer man måske for at få lavet den samme håropsætning, fordi man godt kan lide den og gerne vil vise den frem til særlige selskaber, mens man andre gange godt tør eksperimentere sig lidt frem og se, om man kan blive positivt overrasket.

Men nogle gange bliver man måske negativt overrasket, eller man får lavet en frisure, som ikke er helt sikker at rende rundt med.

Det fortæller vi nærmere om her.

Pas godt på dit hår

For hvis man virkelig skal have en flot opsat håropsætning, så kræver det nogle gange en masse hårprodukter, som kan være meget brandfarlige, og selvom man måske ikke ligefrem er ryger eller står i områder med stearinlys med videre, så kan det godt antænde.

Godt nok har man produkter, der gerne skulle være mindre farlige til den slags end før i tiden, men derfor er der stadig mulighed for, at det kan gå i brand.

Laver man en høj opsætning, skal man lige huske på, at man er blevet lidt højere end sædvanligt. Det kan være praktisk at huske, hvis man befinder sig i et lokale med lavt til loftet – og der er blæsere i loftet.

Hvis man vælger sådan noget som dreadlocks, skal man virkelig pleje håret, for ellers kan der kommer kryb i det og virkelig blive råddent at have med at gøre.

Flere Nyheder