En behandling af rynker ændrer ikke dit indre jeg

04 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Vi lever i en tid, hvor specielt kvinder skal se smukke ud – konstant.

Ellers skal de i hvert fald se unge ud – hele tiden!

Det er ikke så mange kvinder, der kan have en karriere på film eller TV, når de kommer over de 45 år, medmindre de skal bruges til roller som ældre kvinder, mens herrerne kan fortsætte med samme image, indtil de er ældre.

Når en journalistisk kvinde når en vis alder, bliver de også taget af skærmen, fordi de ikke er flotte nok.

Godt nok kan de så få en chefstilling, men lønnen er lavere, end hvis det var en mandlig kollega, der fik den samme stilling, men det er en anden sag.

Pointen er, at kvinder skal forfølge dette image om at se unge ud, så længe de kan det, og det skal helst forekomme naturligt.

Desværre kan generne ikke altid gøre det alene, og med alderen kommer alderdomstegn såsom rynker, og det kan vi ikke lide.

Det er en naturlig del af dig

Som led i at fjerne dem eller bare få gjort noget ved dem, så de ikke er så synlige, kan man benytte sig af rynkebehandling i København, som man måske kan gentage over tiden, så man vedholder den behandling.

Men vi mener, at man skal gøre det, fordi man får det godt med sig selv, og ikke fordi man skal forsøge at leve op til, hvad man tror, at samfundet og andre forventer af en.

Du bliver alligevel gammel, og tiden løber fra dig – men du kan løbe sammen med andre, der kan lide dig for den, du er!

På et tidspunkt kan du alligevel ikke få gjort noget ordentligt ved de rynker og andre tegn på alderdom, og så kan det føles endnu hårdere, hvis det hele vælter ind over dig på én gang.

Det vil desuden heller ikke naturligt ud længere, så du bør acceptere den, du er.

Flere Nyheder