En frisør kan hjælpe dig med at få flot hår på ny

10 marts 2020 astrid_pedersen

Er håret blevet trist, klasket og tørt i overfladen? Så bør du opsøge en frisør frem for selv at prøve at farve håret.

Hvorfor skal jeg gå til frisør?

Hvis du ønsker, at dit hår altid fremstår sundt, skinnende og velplejet, bør du besøge din frisør med jævne mellemrum. Hos frisøren vil du kunne få de bedste behandlinger af såvel hår som hovedbund, lige som frisøren vil kunne fjerne de slidte spidser, som gør håret trist og kedeligt at se på.

Når de ødelagte spidser er væk, vil håret være nemmere at rede ud. Dette vil føre til en mindre grad af hårtab i forbindelse med hårvask. Samtidig vil frisøren kunne give dit hår en plejende og beskyttende hårkur, som kan hjælpe det til at nå den længde og fylde, du ønsker, uden at blive tyndt og tjavset i længderne. Og så kan frisøren selvfølgelig også hjælpe dig med behandlinger så som farvning eller toning af hår, lyse striber og reflekser samt permanent krøller eller vandondulering.

Hvilken frisør skal jeg vælge?

Du bør altid vælge en frisør salon som er befolket af uddannede frisører med en vis erfaring. På den måde er du sikker på at blive mødt i øjenhøjde, og samtidig garanteret en behandling af høj kvalitet. En dygtig frisør vil i kraft af sin uddannelse og erfaring have det rette professionelle håndelag og de stærkeste forudsætninger for at få det bedste ud af dit hår, uanset dets type og beskaffenhed.

Hvis du for eksempel møder op med et skadet hår – eventuelt som følge af manglende pleje eller for mange kemiske behandlinger – vil din frisør kunne hjælpe dig med at genskabe hårets fordums styrke og spændstighed, og samtidig give dig anvisninger på produkter, du kan vælge for at pleje dit hår i fremtiden.

Bestil tid hos din lokale frisør i Valby på capaldi.dk

Flere Nyheder