Få den hud du drømmer om med hjælp fra en skønhedsklinik

15 november 2021 astrid_pedersen

editorial

De fleste af os oplever fra tid til anden problemer med huden.

Typisk vil huden i perioder blive enten meget tør eller ekstremt fedtet i overfladen. Mange mennesker døjer med tilstoppede porer og hårsække hvilket kan give anledning til hudorme, bumser og andre former for uren hud.

Om vinteren kan huden få en tendens til at blive slap, grålig og livløs i overfladen. Dette skyldes tørheden i luften samt de mange timer vi opholder os indendørs. Skader fra sommerens mange solskinstimer begynder at vise sig. Og så er vinteren samtidig sæson for ekstra følsom hud som let får frost skader i form af karsprængninger.

Giv huden en hjælpende hånd med en professionel behandling på en skønhedsklinik

Hvis du kan nikke genkendende til et af oven for beskrevne scenarier er der til alt held hjælp at hente. Du skal blot henvende dig til en kosmetolog. En kosmetolog er en fagperson som har ekspertise inden for pleje af huden, udbedring af skader og forebyggelse af dårlig hud.

image

Hos en dygtig kosmetolog på en skønhedsklinik vil du kunne få en grundig analyse af din hud. På baggrund af denne vil kosmetologen foretage en vurdering af hudens behov. Og så kan en god behandling sammensættes til netop din hud.

Hvad kan jeg opnå med en ansigtsbehandling?

En god ansigtsbehandling består ikke blot i påføring af creme. Huden bliver grundigt forberedt med afrensning, eventuelt med en god scrub eller ved hjælp af frugtsyre eller enzymer, og om nødvendigt med dybderens af porerne.

Hos en kosmetolog kan du får lagt en nærende og fugtgivende maske og blive tilbudt en ansigts massage med blødgørende olie. Du vil kunne mærke effekten af en god ansigtsbehandling i lang tid – og du vil nemt selv kunne vedligeholde det fine resultat.

Du kan bestille tid til en professionel ansigtsbehandling på https://www.michelleottendal.dk/.

Flere Nyheder