Få styr på sommergarnet hos din lokale frisør på Frederiksberg

05 november 2020 astrid_pedersen

Har håret fået lov at stå til i løbet af den lange varme sommer? Så har du sikkert nydt det solkyssede look og den lidt stride tekstur, som håret får ved mødet med sol og saltvand. Men dette kan dog hurtigt falme, og håret blive stridt og umedgørligt, når de kolde vintermåneder sætter ind. Og så er det på tide at booke en aftale hos din lokale frisør.

Hvor finder jeg en lækker frisørsalon på Frederiksberg?

Når der skal styr på lokkerne, og du gerne vil forkæles lidt ekstra, bør dette foregå i ekstra behagelige og måske endda luksuriøse omgivelser. Er du bosiddende på Frederiksberg eller der omkring kan du med fordel vælge den centralt beliggende Frisør Kepel.

Hos Frisør Kepel er du garanteret en på én og samme tid personlig og professionel service uanset om du blot skal have studset dine spidser eller om du er ude i et helt nyt look med farver, striber og en frisk frisure. De dygtige frisører og stylister hos Frisør Kepel er verdensmestre i at rådgive omkring valg af stil og farve, og giver gerne en grundig vejledning omkring din egen pleje og vedligeholdelse af dit hår efter frisør besøget. På den måde er du sikker på et resultat som kan holde læge, og som du kan have glæde af i flere måneder indtil det atter er tid til et frisør besøg.

Frisør Kepel tilbyder såvel vask og klip som helfarve, bundfarve, toning, striber og reflekser. Du kan vælge imellem diverse tillægs behandlinger så som retning af bryn eller farvning af bryn og vipper. Og som noget ganske nyt kan du også få påsat extensions i forskellige længder og i høj kvalitet hos Frisør Kepel.

Læs mere, og book tid til dit næste frisør besøg hos din frisørsalon på Frederiksberg, på hjemmesiden kepel.dk

Flere Nyheder