Hold fast på parykken!

04 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Udover at se hentehår blafre i vinden, så er der næsten ikke noget sjovere – men pinligt for bæreren – at en paryk den blæser af.

Her tænker vi selvfølgelig på sådan en paryk, som man bruger for at skjule, at man har ikke har så meget hår fra naturens side længere på hovedet, eller man gerne vil have sig en anden manke end den, man har normalt.

Det er ikke den slags, man bruger til at klæde sig ud.

Blandt andet kan du anskaffe dig en paryk i Holbæk, hvis du lige er i nærheden.

Årsagen kan også være, at man er midt i et sygdomsforløb, hvor man bruger paryk for at skjule det værste med, at man har mistet håret; eller også har man sår på hovedbunden efter en ulykke, som man gerne vil skjule, til håret gror ud igen.

Alderen presser sig måske bare på, så man har brug for sådan en paryk for at give det indtryk, at man stadig har hår på hovedet.

Hold på hat og briller – og paryk!

For nogle ser den slags hovedbeklædning mere naturlig ud, end den gør for andre, men det er også en smagssag.

I sidste ende giver det dog et indtryk af, at man har noget hår på hovedet, hvilket kan forekomme mere naturligt end at være skaldet for nogle mennesker.

Men når man så bevæger sig ud i det fri, så er der jo den chance for, at ens paryk kan blæse af.

Og man skal jo ikke tape eller fæstne parykken på ens hoved på en unaturlig måde, men en løsning kan være at bruge en hat ovenpå eller en anden hovedbeklædning over parykken, der er mere modstandsdygtig for vinden.

Ellers kan man måske have et net på, der sidder tæt om hovedet, hvor parykken så er gjort fast ovenpå nettet, så den sidder bedre fast.

Flere Nyheder