Hvilken frisør i Horsens skal jeg vælge?

13 januar 2021 astrid_pedersen

Er du bosiddende i den østlige del af Jylland, nærmere betegnet på Horsens egnen, kan du med fordel vælge den velrenommerede frisør salon Salon Todbjerg som din faste frisør. Salon Todbjerg er ejet og drevet af den erfarne frisør Margit Todbjerg-Hansen som igennem en årrække har drevet frisør salon, først i Grindsted og altså nu i Stensballe ved Horsens.

Når du vælger at lade Margit Todbjerg-Hansen fra Salon Todbjerg forestå behandling af dit hår er du garanteret en på én og samme tid professionel og personlig service. Margit Todbjerg-Hansen vil på baggrund af sin store ekspertise og sine mange års praktiske erfaring med klipning og farvning af hår hurtigt kunne vurdere hvad der tjener netop dit hår bedst.

Du vil modtage kyndig rådgivning når det handler om valg af frisure eller farve, og ditto vejledning angående din egen pleje af håret for at få det smukke resultat til at holde længst muligt. Du er, med andre ord, i de tryggeste og sikreste hænder når du overlader dit hår til Margit Todbjerg-Hansen fra Salon Todbjerg.

Naturlig behandling og hårpleje med italienske kvalitetsprodukter hos Salon Todbjerg

Margit Todbjerg-Hansen holder løbende sine kompetencer ved lige gennem relevante kurser således at hun altid er a jour med de seneste behandlings metoder og klippe teknikker.

Der ud over benytter Margit Todbjerg-Hansen udelukkende rene biodynamiske produkter i sin salon. De lækre produkter, som er 100% fri for kunstig kemi som for eksempel parabener og parfume, kommer fra italienske OWAY som udelukkende anvender naturlige planteekstrakter og essentielle olier i forbindelse med fremstilling af hår produkter. Og så kan du samtidig købe de nærende og plejende produkter med hjem efter et besøg hos Salon Todbjerg.

Du kan læse mere om Margit Todbjerg-Hansen og Salon Todbjerg, og bestille tid til klip eller farve, på hjemmesiden https://www.salontodbjerg.dk/ 

Flere Nyheder