Hvor finde jeg den bedste skønhedsklinik i København?

04 februar 2021 astrid_pedersen

Leder du efter en skønhedsklinik i København, som tilbyder lækre og fugtgivende ansigtsbehandlinger, kan du med fordel vælge Kosmetolog Michelle Ottendal. I den eksklusive klinik kan du blandt andet få de kendte og populære Fire And Ice behandlinger som går ned i hudens dybere lag og skaber forandring indefra. Og så kan du altid supplere din behandling med ekstra fugt, en særlig dybderens eller andet som imødekommer din huds aktuelle behov uanset dens type og problematikker.

Hvem er Michelle Ottendal?

Michelle Ottendal er uddannet kosmetolog fra den internationalt anerkendte og velrenommerede kosmetolog skole Cidesco Kosmetologskolen i København. Hele vejen igennem har Michelle Ottendal næret en særlig passion for hudpleje og er især interesseret i de teknologiske og videnskabelige landvindinger som er sket inden for dette felt i løbet af de seneste år.

Michelle Ottendal besidder i kraft af sin uddannelse og sin erfaring en stor viden om huden og har der igennem de stærkeste forudsætninger for at kunne hjælpe dig til en sundere og stærkere hud uanset din huds type og beskaffenhed. Gennem eksklusive ansigtsbehandlinger med et målrettet fokus søger Michelle Ottendal at skabe de optimale rammer for din hud så den kan næres og udfolde sig.

Når du booker tid til en ansigtsbehandling hos Michelle Ottendal er du garanteret en lækker og afslappende oplevelse. Michelle Ottendal forkæler din hud og dine sanser med skønne og velduftende produkter, baseret på naturlige ingredienser og fremstillet i nogle af verdens førende laboratorier. Hver enkelt behandling er individuelt tilpasset den enkelte klient – ingen one size fits all løsninger her. Og så er du samtidig garanteret en strålende sund og fugt mættet hud som kan holde sig i balance i lang tid efter behandlingen.

Du kan læse mere, og booke tid til behandling på den skønne klinik i Charlottenlund, på hjemmesiden michelleottendal.dk

Flere Nyheder