Indret med stil, design og klassiske toner.

26 april 2019 Anne-Mette Hansen
Indret med stil, design og klassiske toner.

Et klassisk hjem med stil og design kan skabes på mange måder. En af dem er at implementere små designelementer i hele boligen. Det kan du gøre med ikoniske træfigurer fra Kay Bojesen. De er den der slags pynteting, som egentlig ikke betyder noget, men som alligevel vidner om din stil og din forkærlighed for dansk design i dit hjem. 

Indret et klassisk hjem med dansk design

Der findes utrolig meget flot dansk design. Træfigurerne fra Kay Bojesen er en ikonisk klassiker, som man næsten ikke kan komme uden om at have i sit hjem. De er moderne, men samtidig meget klassiske. Pynt din stue med en Kay Bojesen gravhund, hæng en Kay Bojesen abe i entréen eller placer en Kay Bojesen mini elefant på børneværelset. De skaber noget liv og glæde i dine rum samt blikfang for dine gæster.

Det danske design fra Kay Bojesen er ligeledes af høj kvalitet. Træet er stærkt og markant og holder i rigtig mange år. Dine flotte figurer kan derfor gå i arv til børnene eller børnebørnene.

De er også oplagte til gaver. Giv et stykke dansk design i høj kvalitet til dåb, konfirmation eller studentergilde. Det er et produkt, som alle kender og som alle kan pynte med i deres hjem, lige meget hvilken stil de har. 

Nordiske toner på den helt rette måde

Træ er begyndt at bevæge sig ind i rigtige mange danske hjem. Det er ikke kun større møbler, men også mere småt interiør. Som f.eks. de eksklusive og klassiske Kay Bojesen figurer i træ. Aben, gravhunden og flodhesten står på hylder, sofaborde og i vindueskarmen i det danske land. Med de flotte træfigurer kan du let skabe et autentisk og nordisk udtryk i dit hjem. De udstråler noget eksklusivt, og så er de bare super søde at se på. 

 

Flere Nyheder