Inspirerende frisør i Aarhus N

03 marts 2021 Tina Høy

Velholdt smukt hår og en flot frisure kommer ikke af sig selv. Måske har du haft den samme frisure længe og drømmer om en ny? Måske har du set en flot frisure, du vil prøve af? Det kan også være, du ønsker at skifte frisør og gerne til en, der kan se på dit ansigt og krop og vurdere, hvilken frisure der passer til dig.   

Håropsætning

Hvis du skal til bryllup eller en anden stor begivenhed, er det fantastisk ikke at skulle tænke på, hvilken frisure man skal forsøge sig med – med fare for, at man ikke kan lave noget pænt – men i stedet sætte sig i en frisørstol og få håret sat virkelig flot op. Hvis du får lavet håropsætning i Århus Nord hos Marias Hår, vil alle være enige om, at din frisure er en professionel og smuk håropsætning.

Marias Hår ligger på Trøjborg i Aarhus N og har en hyggelig atmosefære, P6 Beat spiller altid i baggrunden, salonen er miljøvenlig, og du kan forvente:

– God og personlig service
– Stor faglighed
– Kreativitet

Maria tager ofte på kurser for at følge med i nye tendenser og metoder og lader sig også inspirere af mode og musikscenen. 

Følger både dine ønsker og vejleder dig

Når du er kunde, taler Maria med dig om, hvad du ønsker og forventer, men hun vejleder dig også i at opnå det bedste resultat. Hun sætter sig ind i, hvilken stil du har og tager hensyn til alder og meget andet. Så hun kan enten opdatere din nuværende frisure eller forvandle dig med et nyt look.

Maria kan skabe alle frisurer lige fra punk, krøller, klassisk page, skarpe kanter og pjusket surfergarn. Måske kan du komme til at se ud på en måde, du slet ikke troede muligt. Hun tænker i, hvilken farve og frisure der passer bedst til dit ansigt, og du går fornyet derfra.

Flere Nyheder