Invisalign – forstå hvad den usynlige bøjle kan

06 januar 2021 Camilla Skøtt
Invisalign – forstå hvad den usynlige bøjle kan

Nå jah… det giver selvfølgelig sig selv, hvad den usynlige bøjle kan. Den kan naturligvis rette dine tænder. Men hvorfor er den så populær? Vi har talt med You Smile I Smile, der har dedikeret klinikken til arbejdet med Invisalign

Mange mennesker drømmer om lige tænder, mens de færreste voksne mennesker drømmer om at gå rundt med togskinner på tænderne i et, to eller måske endda tre år. Og netop derfor er Invisalign et unikt koncept – med det er det nemlig muligt at rette tænderne med en mere eller mindre usynlig tandskinne.

Og ja, vi ved godt, at det lyder til at være for godt til at være sandt, men det er det faktisk ikke.

Hvordan fungerer Invisalign?

Hvis vi skal dykke lidt nærmere ned i systemet bag Invisalign, så er det en tandskinne, der er udviklet af en gennemsigtig plast, så den er nærmest usynlig, når den sidder på tænderne. Det er vel nok den primære årsag til, at mange mennesker holder af at få rettet tænder på den måde.

Men faktisk er der endnu en bonus ved Invisalign; det er langt mere skånsomt end togskinner, og det betyder, at smerterne ikke er nær så store. Typisk vil patienten kun opleve lidt gener i forbindelse med udskiftning af tandskinne.

Og for at det ikke skal være løgn, så er det faktisk også ret let at få rettet tænderne med Invisalign. Når først behandlingsplanen er udarbejdet, bliver skinnerne nemlig produceret til hele forløbet, og patienten får 3-4 skinner med hjem ad gangen, som skal skiftes hver 14. dag. Det betyder i al sin enkelthed, at det kun er nødvendigt at kigge forbi tandklinikken hver 8. uge – og det kan de fleste finde tid til.

Prisen er naturligvis et aber dabei, men de fleste klinikker tilbyder fleksible betalingsvilkår til de patienter, der ikke har hele beløbet på én gang.

Flere Nyheder