Kan du passe et fundet skræddersyet jakkesæt?

09 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

En dag er du oppe på loftet, og så finder du din morfars gamle jakkesæt, der er skræddersyet. Det blev endda lavet på det fashionable Frederiksberg, så der er altså tale om et ægte skræddersyet jakkesæt på Frederiksberg, du har med at gøre her!

Du havde faktisk hørt historier om, at det var familiens mest kære eje, fordi din morfar havde sparet sammen i mange, mange år som en drengedrøm at udleve, og så lykkedes det endelig.

Han brugte det endda til brylluppet med din mormor.

Men han brugte det aldrig siden, for han var netop bange for, at der skulle ske noget med det.

Dog brugte han stadig tid på at holde det ved lige og sørge for det, så det nu tager sig ud, som var det næsten lige blevet lavet.

Det er faktisk kun materialet, tidsperioden og moden, som der har forandret sig, hvis man ser på de moderne skræddersyede jakkesæt.

Mon du kan passe det?

Du burde nok få dit eget skræddersyede jakkesæt

Det er jo ikke, fordi du vil gå i din morfars fodspor, men siden han døde for nogle år siden, er der jo ikke blevet gjort noget ved jakkesættet, og siden han nu satte så meget pris på det, så skal det da ikke smides ud.

Men du gider heller ikke bare holde det ved lige – du vil faktisk gerne have det på.

Det kan blive risikabelt, hvis det ikke har været brugt i mange, mange år, så før du fører armene og benene i det, så skal du måske lige tjekke det efter i sømmene, om det faktisk stadig kan bruges.

Måske kan en ekspert hjælpe dig med det.

Om muligt kan du endda passe det, men det er jo så ikke ensbetydende med, at det er skræddersyet jakkesæt til dig efter dine mål.

Var det ikke federe at få lavet dit eget?

Flere Nyheder