Kom urenheder til livs med en rensende ansigts behandling

30 september 2019 admin

Det er vigtigt at forkæle sig selv i ny og næ – og dette gøres bedst med en lækker wellness behandling. Du kan for eksempel vælge en ansigtsbehandling, under hvilken du hud bliver grundigt afrenset og fugtmættet med professionelle produkter, som efterlader dine porer rene og huden i dit ansigt glat og blød som silke.

Du kan også få ordnet dine negle og huden på dine hænder, så begge dele fremstår lækre og glatte, neglene tillige med en smuk og moderigtig kulør – eventuelt med en matchende pedicure. Eller du kan få klippet og farvet dit hår for et helt nyt look.

Hvordan foregår en ansigtsbehandling?

De fleste af os har prøvet at gå til frisøren, eller få ordnet negle. Er du en af dem, som endnu ikke har prøvet en forfriskende og foryngende ansigtsbehandling, bør du unde dig selv denne forkælelse – det vil du ikke fortryde! En ansigtsbehandling består dels af en afrensning, til hvilken din kosmetolog eller kosmetiker typisk vil benytte en let eksfolierende peeling creme.

Mange kosmetiske klinikker anvender damp i forbindelse me ansigts behandlingen, da dampen åbner porerne, således at snavs og urenheder nemmere kan renses ud. Dernæst vil huden blive plejet med masker, som trænger ned i de dybere hudlag og tilfører fugt og pleje. Til slut vil plejende cremer og olier masseres ind i huden, som holder sig smuk og fugtet i flere dage – med en ungdommelig glød og en frisk udstråling.

Hvilken wellness klinik skal jeg vælge til min ansigtsbehandling?

Leder du efter en dygtig kosmetolog, som kan forestå din ansigtsbehandling i København, kan du kigge forbi Hayat Hair & Beauty. Hos Hayat Hair & Beauty er dit ansigt i trygge, professionelle hænder – Hayat Hair & Beauty benytter sig udelukkende af anerkendte og velansete skønheds produkter, som opfylder alle krav og standarder. Book din tid i dag på hayathairbeauty.dk

Flere Nyheder