Marguerit smykker – er de største de bedste?

10 juni 2019 Anders Lundtang Hansen
Marguerit smykker - er de største de bedste?

Nu hører man tit om, at desto større noget er, desto dyrere er det også, og mange forbrugere forestiller sig, at det dyreste også er det bedste af sin kategori i en bestemt produktvare.

Men hænger det nu også således sammen?

Det vil vi komme lidt omkring i denne artikel, hvor vi vil tage et eksempel med et emne, som mange mennesker har en holdning til, og som de i hvert fald kommer i berøring med direkte eller via andre tæt på en.

Vi skal nemlig snakke om smykker, og vi vil slå ned på et virkelig konkret eksempel i dette tilfælde, hvor vi vil snakke om marguerit smykker.

Disse smykker findes nemlig i denne skare i mange former, faconer, mange detaljer, få detaljer, funklende, enkle og meget andet.

Du kan bemærke, hvis du følger det link, vi indsatte lidt højere oppe, at via denne butik, der har mange af smykker fra Marguerit i forhandling, på lager og kan skaffe hjem, at det ikke umiddelbart altid er de største af smykker, som er de dyreste.

Her menes selvfølgelig de reelle mål på smykkerne og ikke dem, som du kan se med det blotte øje på billederne på hver vare, da de er skalleret efter at kunne passe alle sammen ved siden af hinanden.

Du skal ned og læse specifikationerne ved smykkerne hvert enkelt sted for at se deres egentlige størrelsesforhold.

Årsagen til dette med størrelse og værdi er jo blandt andet, at nogle smykker har nogle sjældne artefakter i sig såsom diamanter og lignende, der gør, at selv de mindste af disse kan koste forholdsvist meget, mens store smykker uden samme diamanter og lignende, selvom kan være flotte stadigvæk, dermed kan fremstilles og sælges billigere.

Men er det egentlig værdi ikke også i den oplevelse, stemning og videre, som man oplever med at give sig selv et smykke eller få det af en anden?

Deri ligger vel den bedste værdi.

Flere Nyheder