To gode råd til sikker onlineshopping

17 oktober 2021 Steffen Hansen

editorial

Der er nærmest ikke det, du ikke kan finde på internettet i dag. Webshopping har aldrig været større lige nu, særligt pga. de seneste to år som vi har haft. Det sparer dig en masse tid og kræfter, ved at shoppe på internettet. Dog skal man også være påpasselig med de steder, som man køber fra. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil give dig to gode råd, om hvordan du kan sikre, at din internethandel går som smurt og du ikke bliver snydt for penge. 

 

 

 

1. Før du køber, læs da anmeldelser

Det er vigtigt, at du læser anmeldelser af en webshop, før du tilføjer dine produkter til indkøbskurven. Det kan nemlig forhindre dig i at ikke blive snydt for penge eller du skal vente i længere tid på din levering, der i sidste ende aldrig kommer frem. Du kan bruge Trustpilot til at læse anmeldelserne af en webshop. Her kan du se, om folk har været tilfredse med kundeservicen, og om der er nogle ting, der har skabt problemer undervejs i købet. De fleste vil også give webshoppen ratings ud fra service, leveringstid og kvaliteten på det produkt, de har købt. Derfor er det en god idé, at du bruger Trustpilot til at forhindre en dårlig købsoplevelse. 

 

2. Tjek hjemmesiden

Man kan få mange informationer om en webshop alene ud fra udseendet på hjemmesiden. Ser det professionelt ud eller er der manglende informationer? Hvis du skal finde webshops, der forhandler med mode, så er det f.eks. vigtigt du kan se ordentlige billeder af tøjet, skoene eller smykkerne. Du kan også lede efter E-mærket på hjemmesiden, som er et certificeret mærkat på, at webshoppen er sikker at handle ved. Du kan se på f.eks. fangels.dk hvilke korttyper, som du kan bruge til at betale med i deres webshop. Det er vigtigt at du orienterer dig om, hvilken hjemmeside du er inde på. Hvis du synes, det ser suspekt ud, så bør du finde en anden hjemmeside, der forhandler de samme produkter. 

Flere Nyheder